Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Skies

Dark Skies

15/04/2016 | Flixfilm

Se Dark Skies på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Scott Stewart
Skuespillere: Keri Russell, Josh Hamilton, Dakota Goyo, Kadan Rockett
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Et par har svært ved at overbevise venner og familie om, at et rumvæsen kommer ind i deres hus hver nat og skræmmer deres børn.


Se Dark Skies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dark Skies havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Skies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dark Skies:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Skies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Skies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar