Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Summer

Dark Summer

01/09/2015 | Flixfilm

Se Dark Summer på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Paul Solet
Skuespillere: Keir Gilchrist, Stella Maeve, Maestro Harrell, Gracie Gillam
Spilletid: 81 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Da en teenagedreng får husarrest for at forfølge en klassekammerat online, går hans indespærring fra kedelig til skræmmende, da han pludselig selv bliver offer.


Se Dark Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDark Summer havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dark Summer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar