Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Summer

Dark Summer

01/09/2015 | Flixfilm

Se Dark Summer på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Paul Solet
Skuespillere: Keir Gilchrist, Stella Maeve, Maestro Harrell
Spilletid: 81 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Da en teenagedreng får husarrest for at forfølge en klassekammerat online, går hans indespærring fra kedelig til skræmmende, da han pludselig selv bliver offer.

Dark Summer havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dark Summer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dark Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dark Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dark Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar