Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Summer

Dark Summer

01/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Dark Summer på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Paul Solet
Skuespillere: Keir Gilchrist, Stella Maeve, Maestro Harrell, Gracie Gillam
Spilletid: 81 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Resumé: Da en teenagedreng får husarrest for at forfølge en klassekammerat online, går hans indespærring fra kedelig til skræmmende, da han pludselig selv bliver offer.


Se Dark Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dark Summer havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dark Summer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Summer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar