Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Tourist

Dark Tourist

20/07/2018 | Flixfilm

Se Dark Tourist på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Farrier
Spilletid: 40 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Fra en radioaktiv sø til en hjemsøgt skov – journalisten David Farrier besøger usædvanlige og ofte makabre turistattraktioner verden over.


Se Dark Tourist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDark Tourist (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Tourist (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dark Tourist herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Tourist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Tourist (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar