Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Waters

Dark Waters

18/06/2020 | Flixfilm

Se Dark Waters på Netflix

Indspilningsår: 1956
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Youssef Chahine
Skuespillere: Tawfik El Deken, Faten Hamamah, Ferdoos Mohammed, Ahmed Ramzy
Spilletid: 120 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En fisker vender tilbage efter 3 års fravær og oplever, at den kvinde, han elsker, er ved at glide fra ham, at sømændene toppes, og at hans lokalsamfund går op limningen.

Dark Waters havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dark Waters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dark Waters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Waters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dark Waters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dark Waters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar