Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Waters

Dark Waters

01/12/2021 | Flixfilm

Dark Waters på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Todd Haynes
Skuespillere: Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tim Robbins
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En advokat sætter sin karriere på spil for at afsløre en plan om dumping af kemikalier i dette drama baseret på virkelige hændelser.Se Dark Waters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dark Waters havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dark Waters på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dark Waters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Waters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dark Waters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dark Waters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar