Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Waters

Dark Waters

15/12/2015 | Flixfilm

Se Dark Waters på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History, Thriller
Instruktør: Todd Haynes
Skuespillere: Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tim Robbins, Bill Pullman
Spilletid: 126 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: To videnskabsmænd får til opgave at hjælpe en flok elitesoldater med at undersøge et voldsomt hajangreb, men de opdager, at noget langt værre lurer i vandet.


Se Dark Waters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDark Waters havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Waters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dark Waters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Waters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Waters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar