Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dark

27/06/2020 | Flixfilm

Se Dark på Netflix

Indspilningsår: 2017–2020
Genre: Crime, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Louis Hofmann, Karoline Eichhorn, Lisa Vicari, Maja Schöne
Spilletid: 60 min
Land: Germany, USA
Sprog: German
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Et forsvundet barn sætter fire familier i gang med en febrilsk søgen efter svar, mens de afdækker et hjernevridende mysterium, der spænder over tre generationer.Se Dark på Netflix
Anmeldelse: Dark - sæson 1
Anmeldelse: Dark - sæson 2
Anmeldelse: Dark - sæson 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dark (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dark:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Dark

  1. Nadia - kl. 10:59, 13-12-2017:

    Virkelig fed serie, krydser fingre for sæson 2! Lige så de som stranger things

    Skriv kommentar