Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Darkest Hour

Darkest Hour

16/08/2022 | Flixfilm

Darkest Hour på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Drama, War
Instruktion: Joe Wright
Skuespillere: Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas
Spilletid: 125 min
Land: United Kingdom, United States, China
Sprog: English, French, German, Italian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Truslen om en nazistisk invasion lurer, og den nyligt udpegede premierminister Winston Churchill samler landets borgere i kampen for nationens overlevelse.

Darkest Hour havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Darkest Hour på YouTube.Se Darkest Hour på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Darkest Hour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Darkest Hour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Darkest Hour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Darkest Hour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar