Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Darlings

05/08/2022 | Flixfilm

Darlings på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Jasmeet K Reen
Skuespillere: Alia Bhatt, Vijay Varma, Shefali Shah
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: N/A

Handling: Badru håber, at hendes mand vil forbedre sig, hvis han holder op med at drikke. Men da han i vrede går for langt, søger hun og hendes mor hævn med visse komplikationer.

Darlings havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Darlings på YouTube.Se Darlings på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Darlings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Darlings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Darlings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Darlings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar