Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Das Boot: Director’s Cut

Das Boot: Director’s Cut

30/04/2022 | Flixfilm

Das Boot: Director’s Cut på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette spændende drama, som blev nomineret til seks Oscars, følger en tysk ubådsbesætnings strabadser under 2. verdenskrig.

Das Boot: Director’s Cut havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Das Boot: Director’s Cut på YouTube.Se Das Boot: Director’s Cut på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Das Boot: Director’s Cut ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Das Boot: Director’s Cut stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Das Boot: Director’s Cut, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Das Boot: Director’s Cut er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar