Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Das Boot

20/01/2016 | Flixfilm

Das Boot på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Drama, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, Klaus Wennemann
Spilletid: 293 min
Land: West Germany, France, United Kingdom, Italy
Sprog: German, French, English
IMDb-karakter: 8.9

Handling: Biografudgaven af Wolfgang Petersens storslåede drama dykker ned i livet blandt besætningsmedlemmerne i en tysk ubåd i fjendtligt farvand under 2. verdenskrig.Se Das Boot på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Das Boot havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Das Boot på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Das Boot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Das Boot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Das Boot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Das Boot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar