Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Das Boot

20/01/2016 | Flixfilm

Se Das Boot på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Adventure, Drama, Thriller, War
Instruktør: Wolfgang Petersen
Skuespillere: Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, Klaus Wennemann, Hubertus Bengsch
Spilletid: 149 min
Land: West Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Biografudgaven af Wolfgang Petersens storslåede drama dykker ned i livet blandt besætningsmedlemmerne i en tysk ubåd i fjendtligt farvand under 2. verdenskrig.


Se Das Boot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDas Boot havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Das Boot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Das Boot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Das Boot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Das Boot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar