Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Word

The Last Word

17/09/2020 | Flixfilm

Se The Last Word på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anke Engelke, Thorsten Merten, Johannes Zeiler
Spilletid: 40 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En kvinde, hvis mand pludselig dør, genfinder sin livslyst med begravelsestaler, mens hun befinder sig i det eksistentielle grænseland mellem død, sorg og kærlighed.

The Last Word (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Word på YouTube.Se The Last Word på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Word (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Word (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Word, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Word er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar