Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Word

The Last Word

17/09/2020 | Flixfilm

Se The Last Word på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anke Engelke
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: En kvinde, hvis mand pludselig dør, genfinder sin livslyst med begravelsestaler, mens hun befinder sig i det eksistentielle grænseland mellem død, sorg og kærlighed.Se The Last Word på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last Word (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Word (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Word er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Word (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar