Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Das Versprechen

Das Versprechen

01/01/2022 | Flixfilm

Se Das Versprechen på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Margarethe von Trotta
Skuespillere: Corinna Harfouch, Meret Becker, August Zirner
Spilletid: 115 min
Land: Germany, France, Switzerland
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter opførelsen af Berlinmuren vil fem venner flygte til Vesttyskland. Det lykkes for Sophie, men ikke for hendes elskede Konrad. I 30 år risikerer de alt for at mødes.

Das Versprechen havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Das Versprechen på YouTube.Se Das Versprechen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Das Versprechen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Das Versprechen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Das Versprechen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Das Versprechen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar