Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Dåselatter i ny sitcom; One Day at a Time

Dåselatter i ny sitcom; One Day at a Time

09/12/2016 | Flixfilm

>Den 6. januar vender den gamle tv-klassiker One Day at a Time tilbage på skærmen når Netflix har premiere på 13 helt nye afsnit.

Se traileren til One Day at a Time nederst i artiklen.

Der er øjensynligt ikke mange, som kan nikke genkendende til seriens navn hvilket er forståeligt, da den sidst løb over skærmen fra 1975 til 1984.

Netflix har dog gjort seriens præmis moderne, således den passer til nuværende samfundsforhold og samtidig givet den et twist i form af et latinamerikansk cast.

Artiklen fortsætter under annoncen

Én ting har dog ikke ændret sig: dåselatteren og falske grin, som kendetegner komedieserier fra 1980-1990’erne er tilbage, selvom den i skribentens ører kan virke en smule anstrengende.

For at sikre integriteten af One Day at a Time, på trods af det moderne tema, har Netflix indhentet Norman Lear, som var skaber af den originale serie til at overse produktionen af den nye udgave. Han er således producer på One Day at a Time.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Pale Blue Eye'

Den Oscar-vindende Rita Moreno spiller hovedrollen i One Day at a Time, som handler om en latinamerikansk singlefamile, hvor moderen skal opfostre hendes radikale teenage datter og sociale søn med hjælp fra en old-school bedstemor og viceværten Schneider. Rita Moreno spiller bedstemoren.

Se One Day at a Time på Netflix Danmark fra den 6. januar.Skriv kommentar