Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dash and Lily

Dash and Lily

10/11/2020 | Flixfilm

Dash and Lily på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Modsætninger tiltrækkes i julen, da den kyniske Dash og glade Lily udveksler beskeder og udfordringer i en rød notesbog, som de sender frem og tilbage i New York.

Dash and Lily (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dash and Lily på YouTube.Se Dash and Lily på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dash and Lily (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dash and Lily (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dash and Lily, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dash and Lily er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar