Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dash and Lily

Dash and Lily

10/11/2020 | Flixfilm

Se Dash and Lily på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Modsætninger tiltrækkes i julen, da den kyniske Dash og glade Lily udveksler beskeder og udfordringer i en rød notesbog, som de sender frem og tilbage i New York.Se Dash and Lily på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dash and Lily (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dash and Lily (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dash and Lily:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dash and Lily er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dash and Lily (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar