Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dashavatar: Every Era Has a Hero

Dashavatar: Every Era Has a Hero

01/07/2017 | Ingen kommentarer

Se Dashavatar: Every Era Has a Hero på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne indiske, animerede musical tager to børn på en tidsrejse, hvor de lærer om de 10 avatarer, som Vishnu brugte til at bekæmpe ondskaben i hver epoke.


Se Dashavatar: Every Era Has a Hero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dashavatar: Every Era Has a Hero havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dashavatar: Every Era Has a Hero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dashavatar: Every Era Has a Hero herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dashavatar: Every Era Has a Hero er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dashavatar: Every Era Has a Hero stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar