Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dashavatar: Every Era Has a Hero

Dashavatar: Every Era Has a Hero

01/07/2017 | Flixfilm

Se Dashavatar: Every Era Has a Hero på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne indiske, animerede musical tager to børn på en tidsrejse, hvor de lærer om de 10 avatarer, som Vishnu brugte til at bekæmpe ondskaben i hver epoke.


Se Dashavatar: Every Era Has a Hero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDashavatar: Every Era Has a Hero havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dashavatar: Every Era Has a Hero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dashavatar: Every Era Has a Hero herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dashavatar: Every Era Has a Hero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dashavatar: Every Era Has a Hero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar