Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Date Night

Date Night

01/09/2016 | Flixfilm

Se Date Night på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Crime, Romance, Thriller
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, Taraji P. Henson
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Det lykkes Phil og Claire at snyde sig ind på en smart restaurant ved at opgive falske navne, men snart tager deres date en helt uventet drejning.


Se Date Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDate Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Date Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Date Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Date Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Date Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar