Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Date with Love

Date with Love

18/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Date with Love på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ron Oliver
Skuespillere: Shenae Grimes-Beech, Andrew W. Walker, Bailee Madison, Quinn Lord
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Da en dreng inviterer sin yndlingsfilmstjerne med til skolefesten, og invitationen går viralt, lover hun at tage med – men falder hurtigt for hans engelsklærer.


Se Date with Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Date with Love havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Date with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Date with Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Date with Love er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Date with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar