Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Date with Love

Date with Love

18/11/2016 | Flixfilm

Se Date with Love på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ron Oliver
Skuespillere: Shenae Grimes-Beech, Andrew W. Walker, Bailee Madison, Quinn Lord
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da en dreng inviterer sin yndlingsfilmstjerne med til skolefesten, og invitationen går viralt, lover hun at tage med – men falder hurtigt for hans engelsklærer.


Se Date with Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDate with Love havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Date with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Date with Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Date with Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Date with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar