Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dated and Related

Dated and Related

02/09/2022 | Flixfilm

Dated and Related på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rachel Foster, Jason Cohen, Christopher Hahn
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Single siblings help each other search for their soulmates, hoping to find love (and maybe win $100,000) while living at a luxurious villa.Se Dated and Related på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dated and Related (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dated and Related på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dated and Related (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dated and Related (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dated and Related, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dated and Related er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar