Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dating Around: Brazil

Dating Around: Brazil

10/07/2020 | Flixfilm

Se Dating Around: Brazil på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne realityserie møder seks singler fem forskellige blind dates på trendy, hotte steder i Brasilien. Hvem vælger de hver især til deres anden tur i byen?

Dating Around: Brazil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dating Around: Brazil på YouTube.Se Dating Around: Brazil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dating Around: Brazil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dating Around: Brazil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dating Around: Brazil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dating Around: Brazil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar