Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dating Around

Dating Around

12/06/2020 | Flixfilm

Se Dating Around på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gurki Basra, Kate Burr, Graig Couton, Jonathan A. Hanna
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I hver episode med flirt og fiasko forsøger én virkelig single at klare sig gennem fem blind dates. Missionen er at finde det perfekte match til date nummer to.


Se Dating Around på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDating Around (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dating Around (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dating Around herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dating Around er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dating Around (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar