Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dating Around

Dating Around

14/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Dating Around på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gurki Basra, Kate Burr, Jonathan A. Hanna, Luke Hawksworth
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: I hver episode med flirt og fiasko forsøger én virkelig single at klare sig gennem fem blind dates. Missionen er at finde det perfekte match til date nummer to.


Se Dating Around på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dating Around (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dating Around (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dating Around herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dating Around er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dating Around (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar