Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daughter From Another Mother

Daughter From Another Mother

24/12/2021 | Flixfilm

Daughter From Another Mother på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Liz Gallardo, Javier Ponce, Ludwika Paleta
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Efter de opdager, at deres babyer blev byttet om efter fødslen, udtænker to kvinder en plan for at vænne sig til deres nye liv: De skaber én – lidt besynderlig – familie.

Daughter From Another Mother (Man har kun to mødre) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daughter From Another Mother på YouTube.Se Daughter From Another Mother på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Daughter From Another Mother (Man har kun to mødre) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daughter From Another Mother (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daughter From Another Mother, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daughter From Another Mother (Man har kun to mødre) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar