Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daughter of the Lake

Daughter of the Lake

02/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Daughter of the Lake på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Horror
Instruktør: Ozlem Altingoz
Skuespillere: Hannah Andersen, Sebastian Faure, Anes Hasi, Martta Rebekka
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Følg en kvinde fra Andesbjergenes kamp mod et peruviansk minefirma for ikke at blive bortvist fra sin grund, så de kan få adgang til guldet under hendes dyrebare sø.


Se Daughter of the Lake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daughter of the Lake havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daughter of the Lake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daughter of the Lake herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daughter of the Lake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daughter of the Lake stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar