Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daughter of the Lake

Daughter of the Lake

02/05/2017 | Flixfilm

Se Daughter of the Lake på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Horror
Instruktør: Ozlem Altingoz
Skuespillere: Hannah Andersen, Sebastian Faure, Anes Hasi, Martta Rebekka
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Følg en kvinde fra Andesbjergenes kamp mod et peruviansk minefirma for ikke at blive bortvist fra sin grund, så de kan få adgang til guldet under hendes dyrebare sø.


Se Daughter of the Lake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDaughter of the Lake havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daughter of the Lake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daughter of the Lake herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daughter of the Lake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daughter of the Lake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar