Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daughters of Destiny

Daughters of Destiny

28/07/2017 | Ingen kommentarer

Se Daughters of Destiny på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktør: Vanessa Roth
Skuespillere: Shilpa Anthony Raj, Abraham George, Ajit George, Mariam George
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Fem piger fra Indiens fattigste familier flytter til en skole, hvis formål er at skabe muligheder, mens de kæmper for en bedre fremtid.


Se Daughters of Destiny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daughters of Destiny (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daughters of Destiny (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daughters of Destiny herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daughters of Destiny er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daughters of Destiny (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar