Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daughters of Destiny

Daughters of Destiny

28/07/2017 | Flixfilm

Se Daughters of Destiny på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktør: Vanessa Roth
Skuespillere: Shilpa Anthony Raj, Abraham George, Ajit George, Mariam George
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Fem piger fra Indiens fattigste familier flytter til en skole, hvis formål er at skabe muligheder, mens de kæmper for en bedre fremtid.


Se Daughters of Destiny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDaughters of Destiny (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daughters of Destiny (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daughters of Destiny herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daughters of Destiny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daughters of Destiny (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar