Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daughters of the Dust

Daughters of the Dust

10/06/2017 | Flixfilm

Se Daughters of the Dust på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Drama, History, Romance
Instruktør: Julie Dash
Skuespillere: Cora Lee Day, Alva Rogers, Barbarao, Trula Hoosier
Spilletid: 112 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En afroamerikansk Gullah-familie forlader deres hjem på en ø i 1902 og risikerer at miste deres kultur for at starte et nyt liv på det amerikanske fastland.


Se Daughters of the Dust på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daughters of the Dust havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daughters of the Dust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Daughters of the Dust:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daughters of the Dust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daughters of the Dust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar