Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daughters of the Dust

Daughters of the Dust

10/06/2017 | Flixfilm

Daughters of the Dust på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: Julie Dash
Skuespillere: Cora Lee Day, Alva Rogers, Barbarao
Spilletid: 113 min
Land: United States, Germany
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En afroamerikansk Gullah-familie forlader deres hjem på en ø i 1902 og risikerer at miste deres kultur for at starte et nyt liv på det amerikanske fastland.

Daughters of the Dust havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daughters of the Dust på YouTube.Se Daughters of the Dust på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Daughters of the Dust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daughters of the Dust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daughters of the Dust, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daughters of the Dust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar