Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dave Attell: Road Work

Dave Attell: Road Work

01/07/2015 | Flixfilm

Se Dave Attell: Road Work på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Gawlik
Skuespillere: Dave Attell
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En erfaren new yorker-komiker optræder på forskellige steder fra New Orleans til Philadelphia. Særligt udvalgte klip fra forestillingen giver et unikt indtryk af turneen.


Se Dave Attell: Road Work på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Dave Attell: Road Work havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dave Attell: Road Work ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dave Attell: Road Work herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dave Attell: Road Work er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dave Attell: Road Work stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar