Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation

Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation

31/12/2017 | Flixfilm

Se Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Stan Lathan
Skuespillere: Dave Chappelle, Donnell Rawlings
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Komikeren Dave Chappelle runder et vildt år af med to standupsshows, der er pakket med skarpt nyt materiale, selransagelse og barske realiteter.


Se Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar