Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dave Chappelle: Sticks & Stones

Dave Chappelle: Sticks & Stones

26/08/2019 | Flixfilm

Dave Chappelle: Sticks & Stones på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Stan Lathan
Skuespillere: Dave Chappelle
Spilletid: 65 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Dave Chappelle kommer ind på våbenkultur, narkokrisen og tidevandsbølgen af kendisskandaler i en trodsig standup-special optaget i Atlanta.

Dave Chappelle: Sticks & Stones havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dave Chappelle: Sticks & Stones på YouTube.Se Dave Chappelle: Sticks & Stones på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dave Chappelle: Sticks & Stones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dave Chappelle: Sticks & Stones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dave Chappelle: Sticks & Stones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dave Chappelle: Sticks & Stones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar