Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dave Chappelle: Sticks & Stones

Dave Chappelle: Sticks & Stones

26/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Dave Chappelle: Sticks & Stones på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Stan Lathan
Skuespillere: Dave Chappelle
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Dave Chappelle kommer ind på våbenkultur, narkokrisen og tidevandsbølgen af kendisskandaler i en trodsig standup-special optaget i Atlanta.


Se Dave Chappelle: Sticks & Stones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dave Chappelle: Sticks & Stones havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dave Chappelle: Sticks & Stones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dave Chappelle: Sticks & Stones herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dave Chappelle: Sticks & Stones er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dave Chappelle: Sticks & Stones stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar