Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dave Chappelle: The Closer

Dave Chappelle: The Closer

05/10/2021 | Flixfilm

Dave Chappelle: The Closer på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Stan Lathan
Skuespillere: Dave Chappelle, Daphne Dorman
Spilletid: 72 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I den sidste i sin række af comedy-specials for Netflix går Dave på scenen for at forsøge at afklare eventuelle misforståelser – og for at få lettet sit hjerte.

Dave Chappelle: The Closer havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dave Chappelle: The Closer på YouTube.Se Dave Chappelle: The Closer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dave Chappelle: The Closer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dave Chappelle: The Closer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dave Chappelle: The Closer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dave Chappelle: The Closer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar