Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dave Chappelle: What’s in a Name?

Dave Chappelle: What’s in a Name?

08/07/2022 | Flixfilm

Dave Chappelle: What’s in a Name? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dave Chappelle holder tale på sin prestigefyldte high school og reflekterer over sine komedierødder, sin vej til berømmelse og hvorfor kunstnere aldrig bør rette ind.Se Dave Chappelle: What’s in a Name? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dave Chappelle: What’s in a Name? havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dave Chappelle: What’s in a Name? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dave Chappelle: What’s in a Name? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dave Chappelle: What’s in a Name? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dave Chappelle: What’s in a Name?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dave Chappelle: What’s in a Name? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar