Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dave Chappelle

Dave Chappelle

21/03/2017 | Flixfilm

Se Dave Chappelle på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Komikeren Dave Chappelle vender tilbage til skærmen i fin stil med et par hårdtslående specials.


Se Dave Chappelle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDave Chappelle havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dave Chappelle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dave Chappelle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dave Chappelle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dave Chappelle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar