Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dave Chappelle’s Block Party

Dave Chappelle’s Block Party

10/12/2017 | Flixfilm

Se Dave Chappelle’s Block Party på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Komikeren Dave Chappelle er vært for denne bemærkelsesværdige gadefest i Brooklyn, New York, som byder på optræden af Kanye West, Mos Def og mange flere.


Se Dave Chappelle’s Block Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDave Chappelle’s Block Party havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dave Chappelle’s Block Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dave Chappelle’s Block Party herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dave Chappelle’s Block Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dave Chappelle’s Block Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar