Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dave

01/02/2014 | Flixfilm

Se Dave på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Kevin Kline, Sigourney Weaver, Frank Langella, Kevin Dunn
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Dave ligner USA's præsident og bliver derfor ansat som stand-in for præsidenten, da han får et slagtilfælde.


Se Dave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDave havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dave herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar