Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David and Goliath

David and Goliath

22/05/2016 | Flixfilm

David and Goliath på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Timothy A. Chey
Skuespillere: Miles Sloman, Jerald Sokolowski, Paul Hughes
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Mens Israels hær dukker sig for filisterkæmpen Goliats hån, besidder den unge hyrde David modet og troen til at møde kæmpen i kamp.

David and Goliath havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til David and Goliath på YouTube.Se David and Goliath på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om David and Goliath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David and Goliath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame David and Goliath, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til David and Goliath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar