Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David and Goliath

David and Goliath

22/05/2016 | Flixfilm

Se David and Goliath på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Timothy A. Chey
Skuespillere: Miles Sloman, Jerry Sokolosky, Paul Hughes, Joseph Emms
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Mens Israels hær dukker sig for filisterkæmpen Goliats hån, besidder den unge hyrde David modet og troen til at møde kæmpen i kamp.


Se David and Goliath på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


David and Goliath havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om David and Goliath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til David and Goliath:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til David and Goliath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David and Goliath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar