Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David and the Elves

David and the Elves

06/12/2021 | Flixfilm

David and the Elves på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Michal Rogalski
Skuespillere: Cyprian Grabowski, Jakub Zajac, Cezary Zak
Spilletid: 105 min
Land: Poland, United States
Sprog: Polish, English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En afdanket og stresset nisse stikker af til den virkelige verden, hvor han prøver at opleve julens magi med hjælp fra en dreng, som er blevet hans nye ven.

David and the Elves havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til David and the Elves på YouTube.Se David and the Elves på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om David and the Elves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David and the Elves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame David and the Elves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til David and the Elves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar