Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David Attenborough: A Life on Our Planet

David Attenborough: A Life on Our Planet

04/10/2020 | Flixfilm

Se David Attenborough: A Life on Our Planet på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Alastair Fothergill, Jonathan Hughes, Keith Scholey
Skuespillere: David Attenborough, Max Hughes
Spilletid: 83 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.2

Beskrivelse: En programvært ser tilbage på sit liv og livets udvikling på Jorden. Han sørger over tabet af vilde naturområder og kommer med et bud på en vision for fremtiden.Se David Attenborough: A Life on Our Planet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


David Attenborough: A Life on Our Planet (Et liv på vores klode) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om David Attenborough: A Life on Our Planet (Et liv på vores klode) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til David Attenborough: A Life on Our Planet:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til David Attenborough: A Life on Our Planet (Et liv på vores klode) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David Attenborough: A Life on Our Planet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar