Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » David Attenborough tilbage med ‘A Life On Our Planet’

David Attenborough tilbage med ‘A Life On Our Planet’

27/09/2020 | Flixfilm

David Attenborough tilbage med A Life On Our PlanetDen 94-årig formidler og naturforsker Sir David Attenborough er tilbage med en ny fantastiske naturdokumentar hvor han ser tilbage på både de afgørende øjeblikke i sit eget liv og de altødelæggende forandringer, han har oplevet.

‘David Attenborough: A Life On Our Planet’ får eksklusiv premiere på Netflix den 4. oktober og nederst i artiklen kan du se en trailer til dokumentarfilmen.

David Attenborough var senest aktuel i den episke naturserie ‘Our Planet’, som havde premiere april 2019, mens den unikke stemme kendes også fra bl.a. Planet Earth (Vores Planet), Frozen Planet (Den Frosne Planet) og Blue Planet (Den Blå Planet).

I denne dokumentar med titlen ‘David Attenborough: A Life On Our Planet’ ser den populære naturforsker tilbage på både de altødelæggende forandringer, han har oplevet og handler om nogle af de største udfordringer, som livet på vores planet står over for, og giver et øjebliksbillede af det globale tab af natur i løbet et enkelt menneskes liv.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig bringer den et stærkt budskab om håb for fremtidige generationer, når David Attenborough afslører de løsninger, der kan hjælpe med at redde vores planet fra katastrofen.

Se ‘David Attenborough: A Life On Our Planet’ på Netflix Danmark fra den 4. oktober.Skriv kommentar