Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Attenborough vender tilbage med ny naturdokumentar

David Attenborough vender tilbage med ny naturdokumentar

24/03/2021 | Flixfilm

Life in Color David Attenborough netflix dokumentarSir David Attenborough er en travl herre for det er ikke mindre end 6 måneder siden, at den 94-årige formidler og naturforsker havde premiere på sin fantastiske naturdokumentar ‘A Life On Our Planet‘ hvor han ser tilbage på både de afgørende øjeblikke i sit eget liv og de altødelæggende forandringer, han har oplevet.

Men den ikoniske legende er som sagt ikke til at stoppe, for det er netop blevet annonceret, at David Attenborough vender tilbage med dokumentarserien ‘Life in Color’, som har premiere på Netflix den 22. april.

Streamingtjenesten har samtidig frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

I den nye serie rejser David Attenborough atter jorden rundt – fra regnskovene i Costa Rica til de snedækkede skotske bjerge – for at løfte sløret for ekstraordinære dyr, som udnytter farver!

Ved hjælp af revolutionerende kamerateknologi, som er blevet udviklet til denne serie, vil seerne kunne opleve hvordan farver, der er usynlige for det menneskelige øje, spiller en stor rolle i hvorledes dyr kommunikerer.

LÆS OGSÅ:   'Skruk' sæson 2 får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra de tilsyneladende magiske ultraviolette signaler på sommerfuglens vinger til det overraskende, men alligevel afgørende formål bag en bengalsk tigers striber.

‘Life in Color’ er på i alt 3 episoder.

David Attenborough var senest aktuel ‘A Life On Our Planet’, men kendes også fra den episke naturserie ‘Our Planet‘, som havde premiere april 2019. Hans unikke stemme kendes naturligvis også fra bl.a. ‘Planet Earth’ (‘Vores Planet’), ‘Frozen Planet’ (‘Den Frosne Planet’) og ‘Blue Planet’ (‘Den Blå Planet’).

Se ‘Life in Color with David Attenborough’ på Netflix Danmark den 22. april.
Skriv kommentar