Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Ayer laver Harlan Coben-thriller til Netflix

David Ayer laver Harlan Coben-thriller til Netflix

10/05/2020 | Flixfilm

David Ayer laver Harlan Coben thriller til NetflixForleden kunne Flixfilm fortælle, at instruktøren til fortsættelsen af Netflix-hittet ‘Bright’ var blevet fundet og det bliver ikke til et gensyn med David Ayer, som instruerede den første film med Will Smith og Joel Edgerton.

David Ayer (‘Fury’, ‘Suicide Squad’, ‘Training Day’) er dog ingenlunde færdig med Netflix for nu kan streamingtjenesten afsløre, at instruktøren er blevet hyret til at skrive og instruere thrilleren ‘Six Years’, baseret på Harlan Coben bestselleren.

Det oplyser det amerikanske medie Deadline.

Titlen på filmen henviser til antallet af år, der er gået siden Jake Fisher så Natalie, hans livs kærlighed, gifte sig med en anden mand.

Med et knust hjerte kaster han sig ind i en karriere som universitetsprofessor, mens han holder et løfte om at lade hende være i fred. Hans håb om genforening stiger dog da han læser, at hendes nye mand er død.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kan ikke dy sig og går derfor til begravelsen og opdager at Natalie ikke er den kvinde han blev forelsket i og bliver fast bestemt på at finde hende og få sandheden.

Harlan Coben er en amerikanske forfatter og det er ikke første gang, at hans historier filmatiseres på Netflix.

‘The Stranger’ er blandt andet baseret på hans bøger, mens en anden er ved at blive lavet om til en serie på streamingtjenesten.
Skriv kommentar