Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Beckham dribler ind på Netflix

David Beckham dribler ind på Netflix

20/09/2023 | Flixfilm

Én af verdens mest berømte fodboldspillere er snart tilbage på skærmen – denne gang på Netflix!

Vi taler selvfølgelig om David Beckham, og Netflix har netop afsløret, at en ny dokumentarserie om det engelske fodboldikon er på vej.

‘Beckham’ har premiere den 4. oktober, og du kan se den første trailer nederst i artiklen.

Denne nye dokumentarserie består af fire afsnit og giver fans en unik indsigt i, hvem Beckham egentlig er. Det inkluderer både hans familie, venner, holdkammerater og endda hans vaner med indkøb og rengøring.

Artiklen fortsætter under annoncen

David Beckham spillede for Manchester United i 11 år og var kæreste med Victoria Beckham fra Spice Girls. Han blev dog mest kendt som en fodboldspiller, der ikke altid præsterede optimalt under pres. På trods af dette lykkedes det holdet at blive blandt verdens bedste, men vejen til succes var ikke uden udfordringer.

Blandt højdepunkterne – eller måske snarere lavpunkterne – var den berygtede VM-finale i 1998. Her fik Beckham et rødt kort efter at have sparket Diego Simeone fra Argentina, hvilket i sidste ende førte til Englands nederlag.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

‘Beckham’ giver os et usædvanligt indblik i denne ikoniske personlighed, der, på trods af at have været i offentlighedens søgelys i næsten 30 år, stadig gemmer på hemmeligheder.

Ud over ærlige interviews med David Beckham selv inkluderer dokumentaren også interviews med hans familie, venner og andre fodboldstjerner, der har været en del af hans liv. Dette omfatter Victoria Beckham, Gary Neville, Eric Cantona, Sir Alex Ferguson, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Roy Keane, Mel C (Sporty Spice), Diego Simeone, Carlos Queiroz, Luís Figo, Míchel Salgado, Florentino Pérez, Roberto Carlos, Ronaldo Nazário og Fabio Capello, samt Davids mor og far.

Dokumentarserien er skabt af den prisvindende instruktør Fisher Stevens (‘The Cove’) og den prisvindende producer John Battsek (‘Searching for Sugar Man’).

Se ‘Beckham’ på Netflix Danmark fra den 4. oktober.
Skriv kommentar