Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » David Benioff & D.B. Weiss laver sci-fi-serie til Netflix

David Benioff & D.B. Weiss laver sci-fi-serie til Netflix

03/09/2020 | Flixfilm

David Benioff D.B. Weiss laver sci fi serie til NetflixSkaberne af seriesuccesen ‘Game of Thrones’, David Benioff & D.B. Weiss, som sidste år indgik en eksklusiv aftale med streamingtjenesten Netflix om skrive, producer og udvikle nye film og serier til Netflix, er klar med deres første projekt.

Der er tale om en filmatisering af sci-fi trilogien ‘The Three-Body Problem’, skrevet af den kinesiske forfatter Liu Cixin.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

‘The Three-Body Problem’ handler om menneskehedens første kontakt med en fremmed civilisation og bliver udviklet som en Netflix-serie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien bliver David Benioff og D.B. Weiss første serieprojekt siden ‘Game of Thrones’ sluttede i 2019, og de får selskab af Rian Johnson, instruktøren bag ‘Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi’ og ‘Knives Out’, som vil sidde i producerstolen.

Bogserien ‘The Three-Body Problem’ spænder over tre historier; ‘Remembrance of Earth’s Past’, ‘The Dark Forest’ og ‘Death’s End’, men hvorvidt alle bøgerne vil bliver filmatiseret kommer an på hvordan modtagelsen bliver af første sæson. Pressemeddelelsen glider nemlig let og elegant over spørgsmålet om hvor meget David Benioff & D.B. Weiss er forpligtet til at lave.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Movies That Made Us' – sæson 2

Netflix har sat den kompetente Peter Friedlander til at holde øje med serieprojektet. Det er ligeledes ham, som har fået ‘House of Cards’, ‘Narcos’ og ‘Mindhunter’ ud over rampen.

Friedlander udtaler endvidere; “Da jeg læste ‘The Three-Body Problem’ for første gang ændrede det mit syn på science fiction for evigt.”

Der er ingen oplysninger om hvornår man vil kunne streame ‘The Three-Body Problem’ hjemme i stuerne.    Skriv kommentar