Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Brent: Life on the Road på Netflix Danmark 10. februar

David Brent: Life on the Road på Netflix Danmark 10. februar

28/10/2016 | Flixfilm

daiv-brent-life-on-the-road-netflix-danmarkDavid Brent er tilbage! Den engelske komiker Ricky Gervais er tilbage i rollen som den ikoniske boss fra den Emmy- og Golden Globe-vindende serie The Office.

Netflix Danmark har eksklusiv premiere på den længeventede og uhørt sjove film; David Brent: Life on the Road, den 10. februar.

Filmen er instrueret, skrevet og produceret af det prisvindende, komiske vidunder Ricky Gervais, som følger et dokumentarhold, der følger op på den særlige David Brent fra BBC mockumentary-serien; The Office.

Da publikum første gang blev introduceret til David Brent drømte han om at blive rock-stjerne. 12 år efter er Brent nu blevet en omrejsende sælger, der forfølger sin drøm med hans band; Foregone Conclusion”. Brent har taget orlov for at forfølge sin drøm og brugt hele sin pension på at samle et band og samarbejde med den talentfulde rapper Dom (Ben Bailey Smith) i et forsøg på at få street-credit, og berømmelse og rigdom.

The Office er blandt det mest succesfulde britiske komedie-serier nogensinde og der er blevet udviklet intet mindre end syv forskellige versioner af serien over hele verden.

LÆS OGSÅ:   Boksekampen mellem Mike Tyson og Jake Paul udsættes

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Ricky Gervais i rollen som David Brent medvirker også Ben Bailey Smith (Midwinder of the Spirit, Law & Order), Tom Basden (Plebs, The Wrong Mans), Jo Hartley (This is England ‘90, Not Safe For Work) og Nina Sosanya (Love Actually, W1A) med mere.

“Vi er begejstret for igen at kunne have den ikoniske karakter David Brent på Netflix, eftersom vi indgik den første digitale aftale med The Office i sin tid. Vores eksisterende samarbejde på tværs af film og serier, herunder Derek og Special Correspondents, har været værdifuldt, og det er derfor åbenlyst at Ricky Gervais’ kommende spillefilm bliver tilgængelig for Netflix-medlemmerne ” udtaler Ted Sarandos, Netflix chief content officer.

Se David Brent: Life on the Road på Netflix Danmark fra den 10. februar.
Skriv kommentar