Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David Brent: Life on the Road

David Brent: Life on the Road

10/02/2017 | Flixfilm

Se David Brent: Life on the Road på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Ricky Gervais
Skuespillere: Ricky Gervais, Rob Jarvis, Abbie Murphy, Mandeep Dhillon
Spilletid: 96 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Nu, hvor The Office er fortid, dropper den middelmådige sælger David Brent jobbet og tager på turné med sit rockband i et katastrofalt forsøg på at opnå stjernestatus.


Se David Brent: Life on the Road på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDavid Brent: Life on the Road havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om David Brent: Life on the Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til David Brent: Life on the Road herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til David Brent: Life on the Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David Brent: Life on the Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar