Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David Brent: Life on the Road

David Brent: Life on the Road

10/02/2017 | Ingen kommentarer

Se David Brent: Life on the Road på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Ricky Gervais
Skuespillere: Ricky Gervais, Rob Jarvis, Abbie Murphy, Mandeep Dhillon
Spilletid: 96 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Nu, hvor The Office er fortid, dropper den middelmådige sælger David Brent jobbet og tager på turné med sit rockband i et katastrofalt forsøg på at opnå stjernestatus.


Se David Brent: Life on the Road på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


David Brent: Life on the Road havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om David Brent: Life on the Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til David Brent: Life on the Road herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til David Brent: Life on the Road er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David Brent: Life on the Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore