Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David Brent: Life on the Road

David Brent: Life on the Road

10/02/2017 | Flixfilm

Se David Brent: Life on the Road på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Ricky Gervais
Skuespillere: Ricky Gervais, Rob Jarvis, Abbie Murphy
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Nu, hvor The Office er fortid, dropper den middelmådige sælger David Brent jobbet og tager på turné med sit rockband i et katastrofalt forsøg på at opnå stjernestatus.

David Brent: Life on the Road havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se David Brent: Life on the Road på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om David Brent: Life on the Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David Brent: Life on the Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame David Brent: Life on the Road, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til David Brent: Life on the Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar