Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » David Changs ‘Ugly Delicious’ tilbage på Netflix

David Changs ‘Ugly Delicious’ tilbage på Netflix

27/11/2018 | Flixfilm

ugly delicious sæson 2 mad david chang netflixDen amerikanske mesterkok og resturantør David Chang vender tilbage med helt nye afsnit af madprogrammet ‘Ugly Delicious’, som i første sæson blandt andet bragte ham forbi Beijing, Tokyo, San Francisco og København.

Det oplyser David Chang på Instagram og Twitter.

I København lagde han vejen forbi Michelin-restauranten Bæst, som er kendt for at lave deres egen mozzarella og pizzabunde af surdej. Herudover hang han ud sammen med Rosario Sanchez fra den mexikanske restaurant Sanchez, samt stod i køkkenet med René Redzepi fra verdenskendte Noma.

Se videoen hvor Dave Changs moder offentliggører de nye afsnit nederst i ariklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Ugly Delicious’ handler i hvert program om en enkelt type mad, der ikke nødvendigvis behøver at være flot, men som smager himmelsk.

Eftersom restauranten Bæst er med i programmet omhandler ét af afsnittene blandt andet pizza, hvor David Chang diskutere hvad der er bedst med andre pizzaelskere og afslører at pizza fra Dominos er blandt hans favoritter.

LÆS OGSÅ   'Toscana' - Ny Netflix-film med Anders Matthesen

Tacos, friturestegt kylling, BBQ og friteret ris er blandt nogle af de andre retter som Dave Chang udforsker i første sæson.

Det er ikke oplyst hvornår ‘Ugly Delicious’ sæson 2 får premiere eller hvilken mad David Chang skal smage på i de nye afsnit.

Se ‘Ugly Delicious’ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar