Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » David Cross: Making America Great Again!

David Cross: Making America Great Again!

05/08/2016 | Flixfilm

David Cross: Making America Great Again! på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Alex Coletti
Skuespillere: David Cross
Spilletid: 74 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Komikeren David Cross går efter Donald Trump, religiøse tabuer og amerikansk bravur i løbet af en provokerende aften på Paramount Theatre i Austin, Texas.

David Cross: Making America Great Again! havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til David Cross: Making America Great Again! på YouTube.Se David Cross: Making America Great Again! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om David Cross: Making America Great Again! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at David Cross: Making America Great Again! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame David Cross: Making America Great Again!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til David Cross: Making America Great Again! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar