Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » David Fincher afslører premieredato på ‘Mindhunter’ sæson 2

David Fincher afslører premieredato på ‘Mindhunter’ sæson 2

12/07/2019 | Flixfilm

Mindhunter sæson 2 premiere datoI 2017 havde streamingtjenesten Netflix premiere på første sæson af mesterinstruktøren David Finchers psykologiske krimiserie ‘Mindhunter’.

Efter mange rygter og spekulationer har David Fincher (‘Gone Girl’, ‘Zodiac’, ‘House of Cards’) nu endelig afsløret premieredatoen på den længeventede anden sæson.

‘Mindhunter’ sæson 2 lander på Netflix den 16. august.

Afsløringen skete i det amerikanske radioprogram ‘The Treatment’ hvor David Fincher forleden var gæst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har ikke officielt bekræftet datoen, men det må formodes at instruktøren har styr på fakta.

For et par måneder siden kunne stjerneskuespilleren Charlize Theron, som også er producer på ‘Mindhunter’, fortælle, at ‘Mindhunter’ ville vende tilbage til august, men nu kender vi altså den præcise premieredato.

I ‘Mindhunter’ drager de to FBI-agenter (Jonathan Groff & Holt McCallany) ud på en ildevarslende, dybdeborende odyssé for at klarlægge de brutale svar blandt farligste seriemordere og voldtægtsforbrydere.

Der er endnu ikke sluppet mange information om den nye sæson ud i offentligheden og der er endnu heller ingen trailer, men den kommende sæson byder på nye kriminalsager, heriblandt Atlanta Child Murders, som over en årrække resulterede i 28 mord på børn, unge og voksne. Alle mordofre var afrikansk-amerikanere.

LÆS OGSÅ   Netflix pønser på storfilm med Scarlett Johansson og Michael Fassbender

Flixfilm anmeldte første sæson da den havde premiere 13. oktober 2017 og tildelte den 5 store stjerner med kommentaren; “‘Mindhunter’ er ligesom de seriemordere, som FBI-agenterne interviewer: Du vil være skeptisk til at starte med, men snart er du opslugt af en dragende fortælling.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Mindhunter’ – sæson 1.

‘Mindhunter’ er baseret på bogen ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ af John Douglas og Mark Olshank. Forfatteren Douglas arbejdede i mange år hos FBI hvor han jagtede nogen af de mest berygtede og kendte seriemordere og voldtægtsforbrydere ved at udvikle personlighedsprofiler således han kunne fange dem.

Se ‘Mindhunter‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 har premiere den 16. august 2019.Skriv kommentar