Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Fincher bekræfter ‘Mindhunter’ er sat på (evig) pause

David Fincher bekræfter ‘Mindhunter’ er sat på (evig) pause

24/10/2020 | Flixfilm

David Fincher bekraefter at Mindhunter er sat paa evig pauseDet er over et år siden, at anden sæson af Netflix-serie ‘Mindhunter’ med de to FBI-agenter Holden Ford og Bill Tench havde premiere på Netflix.

Selvom serien, der er skabt af den anerkendte instruktør David Fincher (‘Gone Girl’, ‘Zodiac’, ‘Love, Death and Robots”) er blevet udråbt til at være blandt det bedste underholdning på streamingtjenesten, så har det gennem længere tid været usikkert om der ville komme en tredje sæson.

Rygter tog til i begyndelsen af året hvor skuespillerne blev frigivet fra deres kontrakter og Netflix udsendte følgende meddelelse;

“David Fincher er ved at instruere hans første Netflix-film ‘Mank‘ og producere næste sæson af animations-serien ‘Love, Death and Robots’. Han kan vende tilbage til ‘Mindhunter’ igen en gang i fremtiden, men i mellemtiden synes han ikke det var fair, at fastholde skuespillerne og han har derfor givet dem lov til at kaste sig over andre produktioner, mens han færdiggøre sit andet arbejde.”

‘Mank’ er nu blevet færdig med en premieredato i december og det amerikanske medie Vulture har derfor fået fat i instruktøren og spurgt ind til ‘Mindhunter’ sæson 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udtalelserne fra David Fincher er dog ikke umiddelbart opløftende.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

“‘Mindhunter’ var en stor mundfuld for mig. Da vi begyndte at kigge på manuskripter for sæson to, brød jeg mig ikke om nogen af dem. Vi smed det hele ud og startede forfra,” fortæller instruktøren og tilføjer;

“Det er en 90-timers arbejdsuge. Det optager hele dit liv. Da jeg var færdig, var jeg meget udmattet og sagde: ‘Jeg ved ikke, om jeg har det i mig lige nu at lave sæson tre.”

På baggrund af udtalelser er det dermed meget usikkert om der overhovedet bliver fulgt op på ‘Mindhunter’ sæson 2, som her på mediet blev belønnet med 5 stjerner.

I ‘Mindhunter’ drager de to førnævnte FBI-agenter ud på en ildevarslende, dybdeborende odyssé for at klarlægge de brutale svar blandt farligste seriemordere og voldtægtsforbrydere. For at kunne pågribe dem må FBI lære, hvordan de tænker – for hvordan overgår man galskaben og kommer den i forkøbet, hvis man ikke forstår den eller dens tanker?

Se ‘Mindhunter‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar