Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » David Fincher hovedkraften bag ny futuristisk animationserie; ‘Love Death & Robots’

David Fincher hovedkraften bag ny futuristisk animationserie; ‘Love Death & Robots’

09/01/2019 | Flixfilm

love death robots 2Den anerkendte film og serieskaber David Fincher og Tim Miller, der stod bag sidste års publikumsucces ‘Deadpool’, har slået pjalterne sammen og udviklet en ny animations antologiserie eksklusivt på Netflix.

Serien har navnet ‘Love, Death & Robots’ og bliver på 18 episoder.

Det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse og kan samtidig løfte sløret for et par billeder, der kan ses nederst i denne artikel.

‘Love, Death & Robots’ byder på science fiction, fantasy, horror og komedie-historier, som vil være henvendt til det voksne publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Episoderne har hver en varighed på 5-15 minutter og vil være skabt af animationsstudier fra hele verden og vil dermed have en unik stil, fra 2D til fotorealistisk 3D CGI.

Tim Miller udtaler om ‘Love, Death & Robots’, at det er et drømmeprojekt og tilføjer;

“Serien kombinerer min kærlighed til animation og fantastiske historier. Kultfilm, tegneserier, bøger og magasiner med fantastisk fiktion har inspireret mig i årtier, men de er altid blev henvist til nørdekulturen, som jeg var en del af. Jeg er så fucking glad for at det kreative landskab har ændret sig og man kan tillade sig at lave en serie som denne.”

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 25 – 2022)

David Fincher har allerede et samarbejde med Netflix via den netop afsluttede ‘House of Cards’ samt ‘Mindhunter’, som snart vender tilbage med sæson 2. Tim Miller stod, som tidligere nævnt, bag biografsuccessen ‘Deadpool’ og arbejder lige nu på en efterfølger til ‘Terminator’.

‘Love, Death & Robots’ har endnu ikke fået en officiel premieredato.

love death robots 4

love death robots 3

love death robots 1 1

love death robots 2
Skriv kommentar