Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Fincher indgår eksklusiv aftale med Netflix

David Fincher indgår eksklusiv aftale med Netflix

17/11/2020 | Flixfilm

david fincher netflixMesterinstruktøren David Fincher, som snart er aktuel med Netflix-filmen ‘Mank‘, har indgået en eksklusiv aftale med streamingtjenesten Netflix.

Det afslører instruktøren til det franske magasin Premiere.

Aftalen betyder, at David Fincher skal lave film og serier eksklusivt til Netflix de næste fire år. Et samarbejde, som allerede har kastet ‘House of Cards‘, ‘Mindhunter‘, ‘Love Death & Robots‘ samt den kommende ‘Mank‘ af sig.

Instruktøren som i sin karriere har lavet bl.a. ‘Se7en’, ‘Fight Club’ og ‘The Social Network’ hvilket har gjort ham til en af de mest eftertragtet mænd i Hollywood, forklarer overfor Premiere hvorfor han har valgt at indgå en aftale med Netflix;

“Virkeligheden er, at i vores nuværende situation vil ingen filmstudier lave noget, der ikke kan tjene dem en milliard dollars. Ingen ønsker at lave mellemstore film i en udfordret branche. Og det er nøjagtigt den slags film, jeg laver,” fortæller David Fincher.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvilke projekter, som Fincher kommer til at arbejde med i forbindelse med aftalen med Netflix er usikkert, men han har senest udtalt, at han ikke forventer, at der kommer nye afsnit af ‘Mindhunter’, mens det omvendt er blevet bekræftet, at animationsserien ‘Love, Death & Robots’ vender tilbage med sæson 2.

Der er ingen oplysninger om hvornår man kan forvente, at se de nye afsnit af ‘Love Death & Robots‘ på streamingtjenesten.

Samtidig arbejder Netflix, manuskriptforfatter Robert Towne og instruktør David Fincher på at lave en serie-forløber – såkaldt prequel – til filmklassikeren ‘Chinatown’. Det er umiddelbart ikke planlagt, at David Fincher skal instruere serien, blot producere.
Skriv kommentar