Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Fincher: ‘Mindhunter’ sæson 3 kommer aldrig

David Fincher: ‘Mindhunter’ sæson 3 kommer aldrig

22/02/2023 | Flixfilm

Det kom som den store overraskelse, da den anerkendte instruktør David Fincher i 2020 fortalte, at den populære psykologiske krimi-serie ‘Mindhunter’ var blevet sat på evig pause for blot to sæsoner.

Dengang fortalte skaberen, at ‘Mindhunter’ var en udmattende og stor mundfuld, men nu løfte David Fincher lidt mere for den sande grund til at ‘Mindhunter’ sæson 3 aldrig ser lyset.

I et nyt interview med et fransk medie, som flere internationale medier referer, kan David Fincher nemlig fortælle, at det ikke kun var hans egen beslutning;

– “Jeg er meget stolt af de første to sæsoner. Men det er et meget dyrt show, og i Netflix øjne tiltrak vi ikke et stort nok etpublikum til at retfærdiggøre en sådan investering (til sæson 3),” fortæller Fincher, som tidligere har lavet ‘Gone Girl’, ‘Zodiac’, ‘Se7en’ m.fl.

Artiklen fortsætter under annoncen

– “Jeg bebrejder dem ikke, Netflix tog en risiko for at få showet i luften og gav mig efterfølgende midlerne til at lave ‘Mank‘ og en fri kreativ proces. Samtidig tillod de mig at gå nye veje med ‘The Killer‘ (en kommende Netflix-film om en koldblodig lejemorder (Michael Fassbender), som får en psykologisk krise i en verden uden moralske skrupler),” tilføjer David Fincher.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Scott Pilgrim Takes Off' - sæson 1

Det lader dermed til, at den virkelige grund til at ‘Mindhunter’ blev droppet inden sæson 3 er den velkendte historie om at serien var for dyr i forhold til antallet af seere.

I ‘Mindhunter’ drager de to FBI-agenter (Jonathan Groff & Holt McCallany) ud på en ildevarslende, dybdeborende odyssé for at klarlægge de brutale svar blandt farligste seriemordere og voldtægtsforbrydere. For at kunne pågribe dem må FBI lære, hvordan de tænker – for hvordan overgår man galskaben og kommer den i forkøbet, hvis man ikke forstår den eller dens tanker?

Se ‘Mindhunter‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til David Fincher: ‘Mindhunter’ sæson 3 kommer aldrig

  1. Jesper Sørensen - kl. 22:14, 22-02-2023:

    Øv 🙁

Skriv kommentar